Dial Down The Flint. - Industrial Strength Tranquilizer

Skönt o få det gjort

Det är kul med kläder och man har ju rätt många att välja på, men jag tycker att det är lätt hänt att kläder som måste kemtvättas eller hand tvättas ofta ligger kvar i tvättkorgen allt för länge. Det är så svårt att få det gjort tycker jag och det är ju lite irriterande då det ofta är fina kläder och plagg som man gärna använder.
Det gäller att hitta en bra kemtvätt som man kan lämna in kläderna hos och som gör att det blir av och att man inte bara skjuter upp det hela tiden.
Man kan kolla med kemtvättsgruppen om man är ute efter en bra kemtvätt, dom ska vara bra. 

Bra att få det gjort

Ja det är skönt att få det gjort och att det blir bra så att man kan fortsätta att använda sina kläder som man tycker om så mycket. Ja det är ju så tråkigt när det ligger massor med fina kläder i tvättkorgen och man känner att man inte har något att ta på sig. Det vill man ju inte, så det vore ju toppen om man kunde ha lite mer rutin på det och få det fixat. Ja det finns mycket som man önskar att man hade lite mer koll på.
Men hur som helst så är det kul med kläder och jag önskar att jag alltid hade mer av dom. Det finns så mycket fint som man vill ha och så kommer det ju nya kläder hela tiden vilket gör att man blir lite sugen på att skaffa nytt.
Och är det så att man köper kläder som måste kemtvättas så är det ju toppen om man har en bra kemtvätt att ta dom till så att kläderna inte blir liggandes i tvätt korgen allt för länge utan att man får användning för dom som man vill.